asdisiclogo subotica

 

Naše usluge

 

Sa iskustvom od preko 20 godina kvalitetnim popravkama, uspešno otklanjamo sve vrste oštećenja karoserije ili njenih delova na vašem vozilu i vraćamo vozilo u stanje potpune tehničke ispravnosti.

 

 

 

Autolimarija

 

Radionica je opremljena najsavremenijim alatima i uređajima autolimarske struke što omogućava brzu finalizaciju kompletnog procesa popravke. Uz standarnu opremu posedujemo i aparat za kompjutersko merenje šasije marke Blackhawk, aparat za punjenje klima uređaja i auto dijagnostiku. Vršimo popravku i varenje plastičnih karoserijskih delova kao i aluminijumskih felni. Radimo na principu "KLJUČ U RUKE" gde nakon preuzimanje vozila u našem servisu, vršimo usluge i radove koje klijent želi i to sve na jednom mestu. U mogućnosti smo da organizujemo šlep službu koja će Vaše vozilo na najbrži mogući način transportovati do servisa i u najkraćem roku primljena u limarsko-farbarsku radionicu na rad. Na taj način obavljamo ceo proces, od transporta, defektaže, nabavke delova, limarsko-farbarskih radova, pa do servisa i dijagnostike te predaje potpuno tehnički ispravnog vozila.

 

Autolakiranje

 

Vršimo sve vrste autolakirerskih radova na putničkim, kombi i teretnim vozilima. Nudimo visokokvalitetno termolakiranje u svim nijansama boja marke Standox na vodenoj bazi i Max Meyer.

Kompjuterskim mešanjem boja postižemo tačnu nijansu izabrane boje. Farbanje se vrši u vlastitoj termokomori marke Saico (garantuje visok kvalitet i prvobitni izgled lakiranih delova).

Koristimo materijale renormiranih proizvođaća pomoću kojih postižemo najkvalitetnije rezultate: MAX MEYER, STANDOX, PPG, 3M, 4CR.

 

Poliranje

 

Mašinskim poliranjem uz upotrebu profesionalnih polir mašina i najkvalitetnijih polir pasti (3M, MAXOLEN), pružamo izuzetenu zaštitu poliranim površinama i omogućavamo dugotrajniji sjaj. Poliranjem je moguće ukloniti sitnije ogrebotine, kao i vratiti visoki sjaj na matiranim i tamnim površinama.
Dubinsko poliranje primjenjuje se na laku oštećenom od sitnih ogrebotina koja nisu ušla u strukturu boje, boji koja je izgubila svoju strukturu, ogrebotinama nastalim od četki automatskih praonica, hrapavosti laka, laku oštećenom od prašine. Specijalne paste sa UV zaštitnim supstancama mašinski se nanose u strukturu laka i boje sistemom grijanja površine. Teflonska glazura MAXOLEN je dugotrajna i otporna na visoke temperature, na lakša mehanička oštećenja uzrokovana udarom kamenčića i vandalizma.

Vrhunska zaštita laka na vozilu primenljiva na vozilima do godinu dana starosti bez potrebe za predhodnim poliranjem ili starija vozila koja se pre tretmana trebaju polirati. Tekući teflonski premaz nanosi se na lak vozila i utrljava u njegovu strukturu. Štiti lak od svih spoljašnjih uticaja, ogrebotina, ptičijeg izmeta, naslaga kamenca i daje laku dugotrajnu postojanost. MAXOLEN nanotehnologškim zaštitnim sredstvima stvara se ultratanki, nevidljivi sloj na vetrobranu pri čemu se kiša i sneg jednostavno odbijaju od vetrobrana i omogućuju jasnu vidljivost i manju upotrebu brisača. Prljavština, ostatci buba, smola i led ne mogu više čvrsto prianjati na površinu vetrobrana.

Zamena stakla i Servis Klime

 

Vršimo brzu i kvalitetnu zamenu vetrobranskih, zadnjih i bočnih stakala. Koristimo stakla evropskih proizvođača, najvišeg kvaliteta i performansi.

U našem servisu radimo servisiranje klima sistema na vašem vozilu što podrazumeva kontrolu kompletnog sistema, čišćenje i servisiranje te punjenje sistema freonom.

Teretni program i termoizolacija tovarnog prostora

 

Vršimo reparaciju i popravku teško havarisanih kamiona, tegljača, autobusa i kombi vozila. Uključujući termoizolaciju i ugradnju poliesterskih podova i cisterni.
Termoizolovanje unutrašnjosti Pick-up i furgonskih vozila vrši se da bi se robi obezbedili optimalni uslovi u toku transporta. Termoizolacija je izrađena od sendvič panela koju čine izolaciono jezgro od tvrde Styrofoam pene i laminatne obloge a na pod je postavljen višeslojni vodootproni šper koji je sa spoljne strane presvučena slojem poliestersklog gela.